Jaguar F-PACE: între ciocan şi nicovală

Jaguar a prezentat două noi ediţii speciale ale modelului F-PACE, una orientată către sport (300 Sport) şi una mai „cuminte” dar bine dotată (Chequered Flag).

 

300 SPORT

Construit pentru performanţă, 300 Sport este oferit cu două variante de motorizare, ambele dezvoltând 300 CP. Un 2.0 litri pe benzină şi 3.0 l V6 diesel. Primul are un cuplu de 400 Nm şi accelerează de la 0-100km/h în 6.1 sec. Viteza maximă este de 233km/h. Diesel-ul dezvoltă un cuplu de 700Nm şi accelerează de la 0-100km/h în 6.4 sec, fiind capabil de o viteză maximă de  241km/h. Ambele vin la pachet cu tracţiunea integrală.

Versiunea 300 Sport se distinge prin detailing-ul exterior în gri satinat. Grila, ornamentele geamurilor, carcasele oglinzilor şi grilele de aerisire sunt gri închis. Modelul este oferit în trei culori ale caroseriei, Yulong White, Indus Silver şi Santorini Black.

La interior, se evidenţiază cusăturile galbene aplicate pe scaune, bord şi consola centrală. Logo-ul 300 Sport este aplicat pe covoraşe, volan şi tetiere.

CHEQUERED FLAG

Chequered Flag are la bază modelul R-Sport şi se deosebeşte la exterior prin finisajul în negru lucios al grilei frontale, mânerelor şi prizelor laterale. Acest model este disponibil tot în trei culori, Yulong White, Santorini Black şi nou introdusa Eiger Grey.

Habitaclul este foarte luxos, fiind personalizat cu detalii din aluminiu şi logo-ul Chequered Flag. Ocupanţii din faţă beneficiază de scaune cu reglaj pe 10 direcţii, sistem de navigaţie Touch Pro Navigation Pack, instalaţie audio Meridian Sound System şi de un ecran reconfigurabil cu diagonala de 12.3-inch.

Pe acest model sunt disponibile mai multe motorizări de 2.0 l, cel mai performant fiind pe benzină de 250 CP, ce propulsează F-PACE de la 0-100km/h în 7.0 sec. Viteza maximă este de 217km/h. Există şi două diesel-uri, de 240CP şi 180CP, cel din urmă având un consum de 5.7 l/100km. Tracţiunea integrală este standard.

Te-ar mai putea interesa: Mașina Anului 2019 în Europa este…

Adaugati comentariu