Jaguar I-Pace se va încărca în doar 45 de minute

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace electric promite încărcare rapidă și performanțe potrivite pentru look-ul agresiv al SUV-ului sportiv. Mașina se poate încărca de la 0 la 80% în doar 45 de minute. I-Pace va fi prezentat online pe 1 martie și va ajunge la Salonul Auto de la Geneva.

Este prima mașină electrică a britanicilor și va fi trimisă pe piață pentru a se duela cu Tesla Model X și cu viitorul Audi e-tron în cursa SUV-urilor cu emisii zero. I-Pace ajunge pe piață la 2 ani de la prezentarea conceptului cu același nume, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Jaguar pune în contul lui I-Pace, pentru care a confirmat deja tracțiunea integrală, și o autonomie impresionantă de 500 de kilometri. Cu o baterie litiu-ion cu o capacitate de 90kW, dezvoltată de Jaguar și amplasată cât mai jos pentru a oferi un centru de greutate cât mai coborât, vehiculul este capabil să se încarce de la 0 la 80% în doar 45 de minute, dacă se folosește o priză de 100 kW de curent continuu. De 4 secunde va avea nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h SUV-ul electric care va cântări aproximativ 2 tone.

Jaguar I-Pace

Inginerii de la Jaguar au testat comportamentul mașinii în zona arctică, la Arjeplog, Suedia, la temperaturi de -40 de grade Celsius. Constructorul promite performanță și în condiții extreme, iar numele de familie PACE îl recomandă și pe I. “Un SUV electric cum nu mai există vreunul”, este descrierea făcută de Ian Hoban, directorul Jaguar.

Mașina, care preia mare parte a pachetului tehnic de la E-Pace, va fi prezentată într-o transmisiune live pe internet pe 1 martie și va ajunge, pe 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva. Tot în aceeași perioadă, Jaguar va anunța prețurile și va deschide listele de comenzi.

1 thought on “Jaguar I-Pace se va încărca în doar 45 de minute”

  1. Comentariu

    CAM TOT CE ITI POTI DORI DE LA O MASINA: SUV 4X4, COUPE SPORTIV SI PE DEASUPRA SI ELECTRIC (CU AUTONOMIE DE LUAT IN SEAMA – 500KM).
    UNDE MAI PUI CA E SI JAGUAR (PREFERATA MEA), MAI RAMANE SA MA CAUT ADANC PRIN BUZUNARE, CONTURI, SA FAC CREDITE, DATORII LA PRIETENI (DACA NU, APELEZ SI LA SAMSARI PTR ACEASTA MASINA) SI SA MA ROG MULT SA VINA CU UN PRET REZONABIL.
    MACAR POT VISA FRUMOS DE ACUMA…

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top