Jeep Adventure Day 2019 – Maximum de adrenalină

Importatorul oficial Jeep în România, Autoitalia, a organizat o zi plină de adrenalină pe circuitul off-road TCS de la Ciolpani.

Au fost prezente aproape toate modelele din gama actuală Jeep, iar traseul off-road pregătit în colaborare cu specialiștii clubului Revolt a fost unul extrem de spectaculos.

Am luat astfel contact cu modelele Renegade și Compass în versiunea de top Trailhawk, dar și noul Jeep Wrangler, declinat în mai multe versiuni de echipare și ampatament.

Astfel, la evenimentul găzduit de TCS Racing Park din Ciolpani au fost prezente următoarele modele: Jeep Renegade 2.0 M-Jet 170 CP AT9 4×4 Trailhawk, Jeep Compass 2.0 M-Jet 170 CP AT9 4×4 Trailhawk, Jeep Wrangler 2.0 Turbo AT8 270 CP Sahara, Jeep Wrangler Unlimited 2.2 CRD 200 CP Sahara și Jeep Wrangler Unlimited 2.2 CRD 200 CP Rubicon.

Test drive – Jeep Renegade

Traseul pregătit de specialiști de la Revolt și TCS Racing Park a fost unul extrem de spectaculos cu rampe de 30 grade, pante de 35 grade și înclinații laterale de până la 25 grade.

Au existat și încrucișări de punți, treceri prin noroi amestecat cu bușteni, vad de apă și locuri unde mașinile ridicau chiar și două roți în aer. Dacă despre Wrangler știam că este capabil să înfrunte aproape orice teren accidentat, și a dovedit-o din nou că este un off-roader adevărat, surprizele au venit din partea SUV-urilor mai mici: Compass și Renegade.

Deși au capacități de trecere mai reduse, ambele modele în versiunea de top Trailhawk nu s-au făcut de rușine și au dovedit majoritatea obstacolelor care le-au fost puse în cale.

Vezi și galeria foto de mai jos:

Credit foto: Dragoș Savu, Alex Bușcă, Mircea Manole, Horia Poterășoiu

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top