Jeep Avenger: preț în România de la 38.900 euro

Jeep Avenger

Primul model Jeep complet electric poate fi deja comandat și în România. Prețurile pentru noul Jeep Avenger încep de la 38.900 euro, fără prima acordată prin programul Rabla Plus.

Jeep Avenger a fost prezentat oficial anul trecut, fiind primul model complet electric din oferta americanilor. Este cel mai mic model din gama Jeep, afându-se sub modelul Renegade la capitolul dimensiuni exterioare. Chiar dacă este foarte nou pe piață, modelul Avenger a cucerit deja titlul de Mașina Anului 2023, titlul acordar de juriul COTY.

Jeep Avenger Car of THe Year 2023

Jeep Avenger în România

Avenger folosește platforma STLA Small din cadrul grupului Stellantis, platformă ce este utilizată și de alte modele electrice oferite de alte mărci din grup ca Peugeot, Citroen și Opel. Jeep Avenger utilizează versiunea îmbunătățită a platformei și oferă un motor electric de 156 CP și 260 Nm ce acționează doar puntea față. Bateria are o capacitate de 54 kWh, din care capacitata utilă este de 50,8 kWh, Modelul Jeep electric promite o autonomie oficială de 392 kilometri.

jeep avenger

Sistemul suportă încărcări AC la maxim 11 kW și încărcări rapide DC la maxim 100 kW. Avenger poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 9 secunde, iar viteza maximă este de 150 km/oră.

În România, oferta Avenger este compusă din trei variante de echipare numite Longitude, Altitude și Summit. Prețurile încep de la 38.900 euro pentru Avenger Longitude și de la 40.900 pentru Avenger Altitude. Varianta de top Avenger Summit are un preț de pornire de 43.900 euro, dar momentan nu este disponibilă la comandă.

Încă de la nivelul de bază, Longitude, Jeep Avenger oferă o echipare completă ce include: climatizare automata, faruri Full LED reflector cu lumini de zi LED integrate, geamuri electrice față și spate cu impuls, sistem multimedia cu display de 10.25 inchi, CarPlay și Android Auto wireless, tablou de bord digital, de 7 inchi, cruise control, oglinzi electrice, frână de parcare electrică.

Noul model electric Jeep Avenger este produs la uzina grupului Stellantis din Tychy, Polonia.

Via Jeep, Auto Motor și Sport

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top