Jeep Grand Cherokee 4xe: primele imagini cu noul model plug-in hybrid

Jeep a publicat primele imagini cu noul model Grand Cherokee 4xe, varianta plug-in hybrid a noului SUV.

Noua generație Jeep Grand Cherokee a fost prezentată oficial acum câteva luni, dar constructorul american a revenit cu primele imagini cu versiunea 4xe ce va debuta oficial în luna august la Salonul Auto de la New York.

Jeep Grand Cherokee 4xe – primele imagini

Este a cincea generație a SUV-ului de succes din gama Jeep, un model care este pe piață de mai bine de 30 de ani. Peste 7 milioane de exemplare Grand Cherokee au fost vândute în întreaga lume.

Este modelul plug-in hybrid pentru Grand Cherokee, Jeep completându-și astfel familia de modele electrificate după ce a prezentat variante PHEV pentru Renegade, Compass și Wrangler.

Jeep nu a dat detalii despre specificațiile tehnice ale sistemului plug-in hybrid ale noului model Grand Cherokee, dar este posibil să preia sistemul folosit de Wrangler 4xe. Sistemul folosit de Wrangler 4xe are două motoare electrice și propulsor termic 2.0 benzină. Acesta are o putere totală de 380 CP și 637 Nm, iar autonomia în modul electric este de 50 kilometri. Wrangler 4xe poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.4 secunde.

Via Jeep

Adaugati comentariu