Jeep Wrangler Rubicon primește versiune Lego Technic

Jeep Wrangler Rubicon se alătură colecției de seturi Lego Technic. Noul set va fi disponibil de la 1 ianuarie 2021 și va fi compus din 665 piese.

După prezentarea modelului McLaren Senna GTR din colecția Lego Technic, Lego lansează un nou set. Acest nou set Lego Technic este dedicat modelului Jeep Wrangler Rubicon.

Setul are 665 de piese și va fi disponibil de la 1 ianuarie 2021 pentru suma de 50 euro. Macheta imită modelul american și preia o serie de elemente specifice automobilului de teren. Macheta are suspensii independente, iar direcția poate fi acționată prin intermediul unui buton.

Există chiar și un troliu în miniatură amplasat în partea din față a modelului Lego. Dimensiunile machetei sunt 24 cm în lungime, 13 cm lățime și 12 cm înălțime.

Via Jeep, Lego

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top