Jeremy Clarkson, Hammond şi May au o nouă emisiune

E oficial! Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond au bătut palma cu gigantul online Amazon Prime pentru o nouă emisiune auto. Aşadar, este doar o chestiune de timp până când cele trei gazde se vor întoarce la TV în formă de superstaruri.

Marea revenire a trio-ului de foşti prezentatori Top Gear va avea loc în 2016, noul show auto urmând să fie distribuit exclusiv online, abonaţilor Amazon Prime. Programele postului sunt oferite contra unei taxe anuale de 99 dolari. Numele noii emisiuni nu a fost încă dezvăluit. Filmările vor începe în această toamnă.

Fostele vedete Top Gear au oficializat semnarea contractului cu Amazon Prime într-un mod neconvenţional, direct pe conturile personale de twitter.

Clarkson, Hammond şi May nu vor fi singuri. După ce a făcut istorie în cadrul Top Gear, show-ul pe care l-a reinventat şi l-a dus pe cele mai înalte culmi ale succesului, fostul producător Andy Wilman, proaspăt demisionar, se va alătura şi el celebrei echipe.

Fosta echipă de filmare, inclusiv editorii și operatorii de imagine au trecut în noua barcă, aşa că totul va fi minunat de familiar în ceea ce priveşte flerul vizual şi… spectaculozitatea scenariului. Fum de pneuri, drifturi nebunești, unghiuri de filmare, chiar şi coloana sonoră vor fi cel mai probabil asemănătoare cu cele din epoca de aur a emisiunii Top Gear.

Carismaticul, dar controversatul Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC la începutul anului, în urma unei altercaţii cu unul dintre producătorii Top Gear.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top