Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a devenit ambasador al mărcii Porsche

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis britanică cu origini românești, a devenit ambasador oficial al mărcii Porsche.

Porsche este un susținător cu tradiție al tenisului. Marca germană este principalul sponsor al turneului de tenis de la Stuttgart, iar o serie de sportivi au primit titlul de ambasador al mărcii.

Cea mai nouă venită în acest select club este revelația britanică Emma Răducanu. Sportiva cu origini românești a impresionat prin cucerirea titlului în turneul de Grand Slam US Open 2021 venind direct din calificări. Este prima jucătoare care reușește această performanță la doar 19 ani.

Emma Răducanu – ambasador Porsche

În prezent, Emma Răducanu este pe locul 13 în clasamentul WTA pentru cele mai bune jucătoare de tenis din lume. După succesul de la US Open, a fost numită membru al Ordinului Imperiului Britanic, fiind cea mai tânără femeie care a primit vreodată această onoare. În aprilie, ea își va face debutul la Porsche Tennis Grand Prix de pe Porsche Arena din Stuttgart.

„Pentru mine, a fi un ambasador al mărcii Porsche înseamnă foarte mult”, spune Emma Răducanu. „Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina Porsche, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. În copilărie, mergeam la Brands Hatch și mă uitam la finala Porsche Carrera Cup. Adrenalina pe care o simțeam de la motorsport și de la mașinile Porsche pe care le vedeam era una din cele mai distractive părți ale săptămânii mele. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor.”

Emma Răducanu s-a născut la Toronto, Canada, în 13 noiembrie 2002. La vârsta de doi ani, s-a mutat împreună cu părinții ei în Marea Britanie. Tatăl ei este originar din România, mama ei din China.

Printre ambasadorii mărcii Porsche se mai numără și actuala jucătoare de top a Germaniei, Angelique Kerber. De asemenea, tot din lumea sportului vin și jucătorul de golf Paul Casey din Anglia și fotbalistul Sami Khedira. Alți ambasadori ai producătorului de mașini sport sunt legendarul pilot german de raliuri Walter Röhrl, campionul mondial de anduranță, australianul Mark Webber și norvegianul Aksel Lund Svindal, de două ori campion olimpic la schi alpin.

Via Porsche

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top