Porsche Taycan GTS: informații și fotografii oficiale

Porsche Taycan GTS

Porsche a lansat o nouă versiune pentru modelul electric Taycan numită GTS derivată în două variante de caroserie.

Porsche a adăugat o nouă versiune pentru modelul electric Taycan. Prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles, noul Taycan GTS se integrează în gamă între modelele 4S și Turbo. Cu două motoare electrice ce dezvoltă un total de 598 CP (440 kW).

Porsche Taycan GTS

Porsche Taycan GTS

Taycan GTS poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.7 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/oră. Noul model este și foarte eficient, conform cifrelor publicat de constructorul german. Este primul model electric Porsche ce depășește bariera celor 500 km autonomie. Autonomia oficială este de 504 kilometri (WLTP).

Pe lângă Porsche Taycan GTS cu caroseria sedan normală, germanii au adăugat și o a treia versiune de caroserie. Aceasta preia liniile de shooting brake de la varianta Cross Turismo, dar renunță la stilul off-road și protecțile de caroserie. Numele noii variante este Porsche Taycan GTS Sport Turismo.

Porsche Taycan GTS

Varianta GTS a modelului Taycan se remarcă prin accentele negre și interiorul finisat cu piele Race-Tex. Modelul primește propria versiune a sunetului electric specific modelului Taycan, iar suspensia adaptivă a fost reglată special pentru modelul Taycan GTS.

Taycan GTS și Taycan GTS Sport Turismo vor fi disponibile în primăvara anului 2022, iar prețurile pentru piața din Germania încep de la 131.834 euro.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top