Jucătorii de la Juventus Torino au ales Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe - Juventus Torino

Pe stadionul Allianz din Torino, alături de Eric Laforge, șeful mărcii Jeep Europa, a fost livrată flota de Jeep Grand Cherokee 4xe pentru jucătorii și personalul echipei de fotbal Juventus.

Parteneriatul dintre Jeep și Juventus este o poveste de succes de zece ani, începută în sezonul 2012-2013 având valori similare. Acesta a dus la cucerirea a 18 titluri în Liga, Coppa Italia și Supercoppa Italiana și a permis scrierea unor capitole de neuitat în istoria fotbalului italian. Jeep este partenerul echipei de fotbal din Torino, sigla mărcii fiind afișată pe emblematicul echipament de joc alb-negru.

Jeep Grand Cherokee 4xe autoexpert.ro

Jeep și Juventus Torino

Livrarea modelelor Grand Cherokee 4xe a fost făcută în prezența lui Eric Laforge, șeful mărcii Jeep în Europa și Novella Varzi, Country Manager al mărcii Jeep în Italia.

“Jeep și Juventus se potrivesc perfect, combinând o marcă emblematică precum Jeep și o echipă legendară precum Juventus. O potrivire de succese care întruchipează pe deplin valorile mărcii Jeep: Libertate, Aventură, Autenticitate și Pasiune. Sunt mândru că pot să le livrez jucătorilor de la Juventus noul Jeep Grand Cherokee 4xe, un model iconic care se remarcă în categoria “SUV-urilor full size” ca fiind întruchiparea rafinamentului și a tehnologiei, combinate cu un echilibru perfect între dinamica pe șosea și capacitățile off-road. Iar odată cu lansarea modelului 4xe, versiunea noastră exclusivă de electrificare 4×4, noul Grand Cherokee sporește capacitățile legendare de off-road și ADN-ul unic al Jeep”, a declarat Eric Laforge.

Modelul Jeep Grand Cherokee 4xe folosește sistemul plug-in hybrid preluat de la Wrangler 4xe. Sistemul utilizează propulsorul 2.0 benzină cu patru cilindri, două motoare electrice și transmisia automată TorqueFlite cu 8 trepte. Puterea totală este de 380 CP, modelul putând parvurge 48 km în mod complet electric.

Via Jeep

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top