Renault Kaptur cu tracțiune integrală pe piața din Rusia

Un nou SUV în gama Renault: Renault Kaptur cu tracțiune integrală și ampatament mărit pentru piața din Rusia.  Prezentarea a fost făcută de Laurens van den Acker, vicepreședinte al grupului Renault și de Andrey Pankov, Managing Director al Renault Rusia.

Renault și-a extins gama de produse prin prezentarea la Moscova a noului crossover Renault Kaptur, echipat cu tracțiune integrală pentru piață din Rusia. Kaptur este unul dintre cele 10 modele pe care președintele Grupului Renault, Charlos Gosn, le-a anunțat pentru acest an pe piețele din afara Europei și, mai special, în Rusia.

Lansarea noului Kaptur în popularul segment al SUV-urilor va ajuta marca franceză să-și consolideze imaginea și poziția pe piață din Rusia și din zona Eurasiei. Noul model este cea mai nouă adiție din gamă Renault și va fi livrat alături de modelele Sandero Stepway, Duster și Koleos. Tracțiunea integrală a fost o necesitate din cauza condițiilor vitrege ale drumurilor din fosta Uniune Sovietică, deseori neamenajate, pline de gropi și noroaie vara, sau înzăpezite și viscolite pe timpul iernilor grele rusești.

Robust și stilat

Renault_76591_global_en

Kaptur se evidențiază printr-o fișă tehnică impozantă, ce-l pot pune alături de cele mai capabile SUV-uri ale momentului. Unghiurile de atac și degajare sunt de 20 și, respectiv, de 31 de grade în timp ce garda la sol este de peste 20 cm!

Renault_76579_global_en

Ca dimensiuni, Kaptur se apropie foarte mult de Duster cu ai săi 4,33 metri lungime, 1,81 metri lățime si 1,61 metri înălțime. Ampatamentul de 2,67 metri este cu 65 mm mai mare decât la versiunea europeană a lui Captur. Foarte posibil, acest Kaptur va sta și la baza versiunii Grand Captur pentru Europa care își va găsi locul ideal în gama Renault-Dacia după ce viitorul SUV Duster va crește în dimensiuni cu 18 cm până la 4,50 metri.

Interior de oraș

Renault_76616_global_en

În plus față de aspectul exterior atractiv, interiorul a fost creionat în favoarea ocupanților. Locul șoferului este amplasat ceva mai sus, pentru a beneficia de o vizibilitate mai bună. Toți ocupanții se pot bucura de confort mulțumită unui spațiu interior suficient pentru cinci persoane.

Portbagajul pentru Renault Kaptur pe piața din Rusia este de 387 de litri cu bancheta rabatabilă ridicată, dar se poate extinde prin rabatare parțială sau integrală (60/40) până la 1200 litri. Lățimea deschiderii hayonului este de 1 metru, facilitând încărcarea și descărcarea. Kaptur vine dotat cu tehnologii moderne, inclusiv cu binecunoscutul sistem Media Nav ce acoperă funcțiile multimedia de bază, împreună cu un monitor de 7inch (18 cm).

Printre dotările specifice pieței, Renault Kaptur Integral pe piața din Rusia propune diverse dotări precum pornire din telecomandă, scaune și parbriz încălzite electric. Kaptur va fi produs în uzinele Renault din Moscova.

One thought on “Renault Kaptur cu tracțiune integrală pe piața din Rusia

Adaugati comentariu