Kaufland își extinde rețeaua de stații pentru mașini electrice

Kaufland România își va extinde rețeaua de stații de încărcare pentru a creea un coridor ce leagă România de Republica Moldova.

Kaufland a anunțat că va extinde rețeaua de stații de încărcare pentru mașini electrice. În următoarea perioadă vor fi instalate cinci stații pentru a forma un coridor pe ruta București – Chișinău.

Lanțul german de hypermarketuri spune că noile stații vor fi instalate în umra unei investiții proprii de peste 150.000 euro. Noua rută va oferi peste 500 km și va trece prin București, Buzău, Focșani, Bacău, Iași (în parteneriat cu Renovatio) și în final Chișinău. Stațiile sunt tip Fast Charge și vor oferi încărcare rapidă prin 3 tipuri de conectori: CCS și ChaDeMo (DC până la 50 KW), cât și încărcare normală cu priză Type 2 (AC până la 22 KW).

Vor fi în total șase stații de încărcare în parcările magazinelor Kaufland din orașele Bucureşti (Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51) Buzău (str. Frăsinet, nr. 15), Focșani (Bulevardul Brăilei 102), Bacău (str. Narciselor, nr. 17), Iași (str. Teodor Râșcanu, nr. 6A) și Chișinău.

Recent, tot în regim propriu, a fost pusă în funcțiune și stația din parcarea magazinului Kaufland din Dej (Str. Vîlcele, Nr. 2B). Proiectul de mobilitate electrică va continua cu instalarea de stații în toate magazinele care se vor deschide până la sfârșitul acestui an financiar.

Kaufland a modificat de curând și modul de utilizare pentru stațiile de încărcare montate în parcările sale. Noua politică de utilizare va intra în vigoare de la 1 octombrie și clienții vor putea efectua încărcări gratuite doar dacă efectuează cel puțin patru cumpărături săptămânale în orice hypermarket Kaufland cu o valoare totală de cel puțin 500 lei.

Modificări în modul de utilizare a stațiilor de încărcare din rețeaua Kaufland-Renovatio

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top