Modificări în modul de utilizare a stațiilor de încărcare din rețeaua Kaufland-Renovatio

Kaufland_e-rally_team

Kaufland anunță o serie de modificări în modul de utilizare a stațiilor de încărcare din rețeaua Renovatio amplasate în cadrul hypermarket-urilor.

Dacă în acest moment, stațiile pot fi folosite gratuit pentru o încărcare în 24 de ore, politica se va schimba de la 1 octombrie 2020.

Kaufland va suporta costul încărcării doar dacă clientul efectuează cel puțin patru cumpărături săptămânale în orice hypermarket Kaufland cu o valoare totală de 500 lei. Prin validarea cardului la casa de marcat, clientul va primi cinci cupoane pe care le poate utiliza pentru cinci seciuni de încărcare pe parcursul lunii următoare.

magazin kaufland

Noua politică se va aplica din luna octombrie pentru cumpărăturile efectuate în luna septembrie.

Kaufland România a susținut contravaloarea a peste 100.000 de sesiuni de încărcare pentru clienții săi, de la lansarea în 2016 a parteneriatului cu Grupul Renovatio.

Cuponul permite o singură utilizare, la oricare dintre stațiile de încărcare electrică din magazinele Kaufland, în luna în care acesta a fost emis.

În aplicația e-charge nu se modifică nimic, cupoanele se utilizeaza în același mod, diferența fiind ca de acum cuponele vor fi primite automat direct în cont.

După 1 octombrie, clienții care nu îndeplinesc noile condiții vor putea încărca achitând tarifele standard din rețeaua Renovatio. Acestea sunt 1.45 lei/ kWh pentru stațiile AC cu putere maximă 22 kW și 1.95 lei/kWh pentru stațiile DC cu încărcare rapidă de până la 50 kW.

Stație de încărcare rapidă de 150 kW inaugurată de Renovatio la Tg.Mureș

Via Renovatio

 

Adaugati comentariu