Kaufland și Renovatio au inaugurat 10 noi stații de încărcare

VW E-Golf

Kaufland și producătorul de energie regenerabilă Renovatio au inaugurat 10 noi stații de încărcare dedicate mașinilor electrice. 

Au fost instalate statii de tip Normal Charge (in cinci pana la opt ore se poate incarca o singura masina) in parcarile magazinelor din Arad, Cluj, Deva, Sibiu, Pitesti, Iasi si Constanta, iar magazinele Kaufland din Timisoara, Ploiesti si cel de pe strada Barbu Vacarescu din Capitala, au instalate deja statii si Normal si Fast, unde pot ii incarcate doua masini simultan.

Statiile deservesc toate tipurile de vehicule 100% electrice si hibride plug-in, atat pentru standardele de incarcare rapida (CHAdeMO si CCS) la o putere de 20kWh, cat si pentru incarcare in curent alternativ (type 2) la o putere de 22kWh, iar incarcarea este gratuita si non-stop.

”Acestora li se vor adauga inca doua statii de tip Normal Charge in Sebes si Ramnicu Valcea, astfel incat vom ajunge la un total de 12 statii pana la finalul anului. Si tot in urmatoarele 24 luni – 36 luni se va monta suplimentar inca o statie de incarcare rapida in locatiile unde exista doar o statie de tip Normal instalata”, promite Valer Hancas, directorul de comunicare Kaufland.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top