Kia oferă test drive 4D pentru Kia Stinger la Salonul Auto de la Detroit

kia-stinger (12)

Kia are o strategie inovatoare pentru a atrage clienți pentru Stinger. Producătorul sud-coreean a pus la cale planul pentru Salonul Auto de la Detroit: test drive 4D. Cei care ajung la standul Kia, se pot înscrie pentru experiența virtuală.

Filmele 4D încep cu prezentarea modelului, înainte de a fi invitați să urce la volan pentru o călătorie virtuală. Participanții își pot alege singuri destinația: Riviera Franceză, Coasta Pacificului sau circuitul de viteză Cadwell Park sunt opțiunile. Cinci proiectoare redau test drive-ul pe ecrane și pe podeaua care este tot un display, toate fiind anume programate. Mecanismul complex al scaunului participantului imită suspensia rigidă a sportivei sud-coreene și asigură spectatorilor senzația că se află exact în locația selectată, la volanul mașinii.

Kia Stinger Virtual Reality Test Drive

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

Kia Stinger – atac pe circuitul Motorpark!

Mașina pusă la dispoziție de organizatori pentru experiența virtuală este Stinger GT, cu motor V6 turbo de 3.3 litri, 370 de cai putere, 510 Nm, cutie automată cu opt rapoarte și tracțiune spate. Opțional, clienții Kia pot alege tracțiune integrală. O altă motorizare disponibilă în gama Kia este unitatea turbo de 2 litri cu 255 de cai putere.

“Fiecare viraj, fiecare apăsare a accelerației și fiecare frânare este experiementată de participanți, pentru că ei dețin contorlul total”, spune vicepreședintele diviziei de comunicare Kia Motors America. Pentru cei care nu pot traversa Atlanticul pentru a ajunge la salonul auto, Kia oferă o experiență similară pe Jaunt.

Cei care dețin echipamente de realitate virtuală, pot descărca aplicația pentru a efectua test drive-ul în propria sufragerie.

În România, Kia Stinger vine cu un preț de pornire de 33.800 de euro.

AM TESTAT ȘI:

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top