Kia Picanto – facelift important pentru modelul de clasă mini

Kia Picanto facelift autoexpert.ro

Coreenii de Kia au publicat imagini oficiale cu noua versiune cu facelift a modelului de clasă mini Picanto. Designul a fost complet revizuit, modelul de oraș afișând acum un stil mult mai agresiv.

Kia păstrează încă un model de oraș, sau segment A, în oferta sa. Numit Kia Picanto, modelul este înrudit cu Hyundai i10, dar după faceliftul operat de constructorul coreean a primit o personalitate aparte.

Actuala generație a fost lansată în 2017 și este a treia iterație a modelului de clasă mini produs în Coreea de Sud. Dacă la lansare avea un design exterior destul de cuminte, la jumătatea vieții comerciale a primit un facelift important. În 2020, Kia Picanto a primit un update minor.

Kia Picanto facelift autoexpert.ro

Kia Picanto facelift

Designul a fost complet schimbat, primele imagini oficiale cu versiunea GT-Line dezvăluind un stil agresiv. Blocurile optice sunt montate acum pe verticală și sunt unite de o bandă LED. Aceeași temă o regăsim și în partea din spate.

Varianta Picanto GT-Line vine cu o serie de elemente aerodinamice specifice: spoilere profilate și jante cu diametrul de 16 inchi. Pentru echipările de bază, Kia oferă jante de 14 inchi, cu posibilitatea de a opta pentru roți de 15 inchi. Sunt disponibile 10 nuanțe pentru caroserie.

Kia Picanto facelift autoexpert.ro

La interior, Picanto facelift este ceva mai cuminte, designul fiind aliniat cu restul modelelor din gamă. Avem planșă de bord digitală și un ecran de 8 inchi pentru sistemul multimedia compatibil cu Apple Car Play și Android Auto.

Clienții pot alege dintre două variante de motorizare pe benzină de 1.0 sau 1.2 litri. Ambele propulsoare sunt asociate cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte. Opțional, se poate alege o cutia manuală automatizată (AMT) tot cu cinci trepte.

Via Kia

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top