Kia Picanto facelift: update tehnic și optic pentru mezinul gamei

Kia a prezentat versiunea europeană cu facelift și update tehnic a celui mai mic model din gama sa: Picanto.

Kia Picanto facelift va fi disponibilă din această vară și se prezintă cu o serie de îmbunătățiri la nivel de design, update tehnic și un interior împrospătat.

Picanto are acum o grilă frontală similară cu restul modelelor din gamă, lumini de zi LED, spoilere redesenate și jante noi cu dimensiuni între 14 și 16 inch. Pentru culoarea caroseriei se poate alge din 10 nuanțe.

La interior, Kia Picanto a primit un display de 4.2 inch pentru un instrumentar de bord mixt și un ecran central de 7 inch pentru sistemul multimedia ce permite conectarea Apple Car Play și Android Auto.

Picanto dispune acum și de o serie de sisteme de siguranță ca frânarea de urgență, detectarea pietonilor, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, menținerea benzii de rulare și monitorizarea traficului la mersul cu spatele.

Clienții vor putea alege motorizări pe benzină începând cu motorul de 1.0 litru aspirat de 67 CP sau unitatea 1.0 T-GDI turbo de 100 CP. Picanto primește și o transmisie robotizată cu cinci trepte.

Actuala generație Kia Picanto a fost lansată la Salonul Auto de la Geneva din 2017 și a fost desenată de centrul de stil Kia din Frankfurt, Germania.

via FloteAuto

Adaugati comentariu