Kia Sonet: prima schiță de design cu cel mai mic SUV din gama constructorului coreean

Kia Sonet

Kia Sonet este cel mai nou model SUV din gama constructorului coreean și inițial va fi destinat pieței din India.

Kia a publicat o primă schiță cu viitorul model Sonet. Acesta va fi lansat în curând pe piața din India, iar constructorul spune că nu are planuri să adugă noul model și în Europa. Lansarea în India este programată pentru data de 7 august.

Noul model va fi produs în India alături de modelul Kia Seltos. Kia Sonet va fi inspirată puternic de conceptul Sonet prezentat la Auto Expo New Delhi la începutul anului 2020.

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Noul model de SUV va targeta generația tânără de clienți de pe piața indiană. Modelul va fi echipat cu un display tactil de 10.25 inch, sistemul Kia UVO pentru conectivitate și sistemul audio premium Bose.

Kia Sonet va concura în segmentul modelelor sub 4 metri lungime ce folosesc motoare de maxim 1.2 litri (benzină) și maxim 1.5 litri (diesel).

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Primele informații legate de motorizările modelului Kia Sonet spun că acesta va folosi un motor de 1.2 litri asociat cu cutie de viteze manuală sau 1.0 turbo benzină cu cutie manuală fără pedală de ambreiaj. Va existat probabil și o motorizare diesel de 1.5 litri asociată cu transmisie manuală sau automată.

via FloteAuto

Adaugati comentariu