Kia Sorento – Un prototip surprins într-o ipostază incredibilă

Kia Sorento (18)

Inginerii de la Kia lucrează la următoarea generație Kia Sorento. SUV-ul de clasă mare în versiune pre-serie a ajuns deja pe drumurile publice, dar și pe circuit pentru teste. Mașina a fost surprinsă de fotografii spion.

Fotografii au surprins câteva prototipuri pe circuitul de la Nurburgring, dar și pe șoselele din Alpi, acolo unde, în mod surprinzător, SUV-ul sud-coreean a fost fotografiat în compania unui BMW X5. Ceea ce a atras atenția celorlalți participanți la trafic a fost faptul că SUV-ul bavarez pare tractat cu o bară rigidă de modelul asiatic.

Kia Sorento (23)

Prototipurile constructorului sud-coreean poartă un strat gros de camuflaj, iar pe durata testelor stradale, partea din spate pare este acoperită cu bucăți mari de material textil. Modificările de design sunt greu de identificat. Putem observa însă, că mașina își păstrează proporțiile, dar primește linii mai agresive. Sorento va prelua elemente de design de la frații mai mici și mai noi, cum ar fi Stonic și chiar noul XCeed, dezvăluit în această vară.

Camuflajul permite observarea unor blocuri optice mai înguste în partea frontală. În partea din spate însă, stopurile sunt aproape complet ascunse, ceea ce poate fi un indiciu că acestea vor suferi modificări majore.

Kia Sorento (20)

Test comparativ – Kia Sorento vs Hyundai Santa Fe

Nu există încă informații referitoare la platforma sau gama de motorizare, dar Kia pregătește pentru SUV-ul său care va fi disponibil și cu șapte locuri, și un sistem de propulsie hibrid, care să atragă clienți interesați de eficiență.

Sursă foto: Quattroruote.it

Adaugati comentariu