Kia Soul pentru Poliția Sinaia

Poliția comunitară din Sinaia a primit din partea Kia Romauto, un autoturism SOUL, pentru a răspunde necesităților unei stațiuni montane de top. Automobilul poate fi deja văzut patrulând pe străzile cunoscutei stațiuni turistice de pe Valea Prahovei.

Poliția Comunitară a orașului Sinaia este, începând de vineri, fericita posesoare a unui autoturism Kia SOUL, care poate fi deja văzut patrulând pe străzile cunoscutei stațiuni turistice de pe Valea Prahovei. La evenimentul simbolic de recepție a mașinii, organizat în incinta Primăriei orașului Sinaia, au participat Dan Chitaru, președinte Kia Romauto, George Damian, director de vânzări al Kia Romauto, și Vlad Gheorghe Oprea, primarul Sinaiei.

“O dată cu furnizarea acestui Kia Soul către Poliția din Sinaia, putem spune că și Kia Romauto se aliniază unui trend în plină ascensiune, Kia fiind furnizor de vehicule pentru poliție în diverse țări europene, cum ar fi Cehia, Slovacia sau Marea Britanie.

Suntem mândri că putem contribui la creșterea siguranței pe străzile acestui oraș și convinși că acesta este doar începutul unei mai ample colaborări”, a declarat Dan Chitaru, președinte al Kia Romauto.

Adaugati comentariu