Kia Stinger facelift: detalii tehnice despre motorizările noului model

Kia revine cu detalii tehnice despre noul model Kia Stinger facelift. GT-ul coreean renunță la propulsorul diesel, dar păstrează cele două motorizări perfomante pe beninză de 2.0 și 3.3 litri.

Kia a anunțat la începutul lunii august că modelul Stinger va primi un facelift. GT-ul primește o serie de modificări de design și un interior modern. La data anunțului, Kia nu a dat detalii despre ce motorizări vor fi folosite de noul model.

Constructorul coreean revine acum cu informații noi și anunță că GT-ul Stinger nu va mai folosi motorizarea diesel de 2.2 litri. Kia Stinger va putea comandat cu motorul pe benzină de 2.0 litri și 255 CP ca versiune de bază.

Pe piețele din Coreea, Mexic și Statele Unite ale Americii, Kia Stinger facelift primește și motorul cu patru cilindri de 2.5 litri T-GDI ce dezvoltă 304 CP și 422 Nm.

Vârful de gamă rămâne modelul Stinger GT ce folosește motorul V6 T-GDI de 3.3 litri ce oferă 373 CP și 510 CP. Stinger GT primește un nou sistem de evacuare sport ce va fi oferit ca echipare standard pe piețele din Europa.

Toate cele trei motorizări sunt asociate cu o cutie de viteze automată cu opt trepte.

Via Kia

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top