Kia Stinger facelift: sedanul coreean primește o serie de îmbunătățiri

Kia a dezvăluit primele imagini cu modelul Stinger facelift. Producătorul coreean nu renunță încă la sedan-ul său GT și îi aduce o serie de îmbunătățiri.

Kia a prezentat primele imagini cu modelul Stinger facelift. Printre modificările aduse modelului GT din Coreea se remarcă noile blocuri optice restilizate cu o nouă semnătură luminoasă și lumini de zi integrate.

Stopurile sunt acum unite de o bandă LED, iar semnalizările folosesc acum tehnologia LED. În spate se remarcă și spoilerul redesenat și cele patru evacuări de dimensiuni generoase.

Kia Stinger primește și jante de aliaj de 18 și 19 inch cu design nou, iar gama de culori pentru caroserie a fost mărită.

La interior, Kia a adăugat un display central nou cu diagonală de 10.25 inch, față de cel de 8 inch folosit în prezent. Tapițeria este din piele Nappa, iar sistemul de iluminare ambientală are 64 de nuanțe de culoare.

Oficialii mărcii din Coreea nu au dezvăluit încă detalii despre motorizările modelului Stinger facelift.

Kia Stinger a debutat în 2017 la Salonul Auto de la Detroit, modelul GT cu propulsie spate fiind un concurent pentru modele ca Audi A5 Sportback sau BMW Seria 4 Gran Coupe.

Kia spune că noul model va debuta comercial pe plan global la scurt timp după lansarea din Coreea de Sud programată pentru această toamnă.

via Kia

Adaugati comentariu