Kit-car pentru asamblat acasă de la Scuderia Cameron Glickenhaus

Modelele Glickenhaus se adresau până acum celor cu buzunare adânci. Pentru prima dacă Scuderia Glickenhaus propune un model kit-car numit Mini Boot pentru teren accidentat. Atenție, necesită asamblare!

Compania Cameron Glikenhaus este deținută de milionarul James Glickenhaus, un pasionat al automobilului. A creat de-a lungul timpului diverse mașini de curse, supercar-uri, ba chiar un model dedicat cursei de 24 de ore de la Le Mans.

Scuderia Glickenhaus vrea să ofere acum un model mai abordabil în noul model kit-car Mini Boot. Numele complet al modelului care necesită asamblare este ”Paris to Dakar SCG 008 004/Mini Boot”. Kit-car-ul asamblat va cântări 635 kg.

Modelul de teren este inspirat de modelul Porsche 959, care a concurat în anii 80 la rally-raid-ul Paris-Dakar. Pachetul nu conține și motor, dar modelul este gândit să poate fi propulsat de un propulsor 2.2 EcoTec din gama GM. Același motor a fost folosit pe modelele Opel Astra (G) în anii 2000. Acest tip de motor dezvoltă 147 CP și 210 Nm.

Modelul va putea fi comandat online și necesită asamblare. Glickenhaus Mini Boot este practic un buggy dedicat celor care vor să participe inclusiv la competiții gen Baja sau Dakar. În mod normal, modelul va fi 4×2, dar va avea inclusiv transmisie integrală ca opțiune.

via ams

Adaugati comentariu