“La maison CITROËN”: cel mai bun stand la Geneva

La Maison Citroën este casa în care Citroen şi-a invitat vizitatorii să descopere noile sale modele.

La Geneva Motor Show nu sunt premiate doar automobilele, ci şi modul în care acestea sunt expuse. In fiecare an, începând cu 2004, un juriu compus din profesionişti elveţieni în publicitate şi comunicare oferă un premiu expozanţilor care reuşesc să impresioneze publicul vizitator al Salonului Auto de la Geneva. Si nu este vorba despre maşinile prezentate, ci despre standul propriu-zis, mai precis modul în care acesta este amenajat, conceptul, modul în care lumina pune în valoare exponatele, etc.

La ediţia din acest an, premiul pentru cel mai bun stand a revenit celor de la Citroen, francezii intitulându-şi spaţiul de expunere “La Maison Citroën”. Juriul a fost impresionat de modul în care au fost puse în evidenţă istoria şi viitorul companiei dar şi de modul accesibil de expunere a noutăţilor.

“La Maison Citroën” este un stand spectaculos, ce combină confortul cu designul, digitalul cu căldura unei case. Intreg standul este structurat asemenea unei case, cu living, camere pentru diverse categorii de autombile, bucătărie, dormitor, loc de joacă, etc. Există mese, fotolii, canapele dar şi o mică bibliotecă digitală care poartă vizitatorii într-o călătorie prin istoria constructorului francez. Un univers Citroen!

Te-ar putea interesa si: Top 10 modele la Salonul Auto de la Geneva

Adaugati comentariu