Lada Largus facelift a intrat în producție

Dacă silueta vi se pare familiară, nu vă înșelați: Lada Largus facelift este, de fapt, o Dacia Logan MCV de primă generație cu alte sigle.

Rușii de la Lada au anunța un facelift pentru modelul Largus. Modelul a fost dezvoltate de AvtoVaz în colaborare cu Renault-Nissan și se bazează pe prima generație a modelului Dacia Logan MCV.

Lada Largus este o Dacia Logan MCV de primă generație

Pentru anul 2021, Lada a operat un facelift ce îi oferă o nouă parte frontală inspirată de modelul Granta. Modelul preia elemente de la Dacia Logan MCV, iar interiorul este similar cu cel folosit de modelele produse în România până în 2016.

lada-largus-autoexpert.ro-2

Planșa de bord și volanul au fost modificate. Sistemul multimedia are ecran tactil și navigație, iar modelul mai oferă scaune încălzite, parbriz încălzit, mufe USB și priză de 12V pentru pasagerii din spate, tapițerie mixtă din material textil și piele artificială.

lada-largus-autoexpert.ro-1

Modelul Lada Largus este oferit și în variantă Cross ce adoptă un look mai robust. Lada Largus este asamblată la uzina Toliatti din Rusia, iar clienții pot alege motorizarea de 1.6 litri pe benzină de 87 sau 109 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Via Lada

Adaugati comentariu