Lambo Style Doors pentru Chevrolet Corvette C8

Dacă noul supercar american Corvette C8 pare prea plicitisitor, compania Eikon Motorsports poate monta un set de portiere în stil Lambo.

Eikon Motorsport, o companie americană specializată în montarea de portiere cu deschidere verticală oferă acum un kit pentru noul supercar Chevrolet Corvette C8.

foto: Eikon Motorsport

Pentru suma de 3.000 dolari, Eikon montează pe noul Corvette C8 portiere cu deschidere verticală, cunoscute și sub numele de LSD (Lambo Style Doors). Kitul conține amortizoarele cu gaz, portierele și toate componentele necesare asamblării. Dacă alegem și montajul, costul modificării crește până la peste 5.000 dolari.

Chevrolet Corvette C8 (13)

Oferta este însă valabilă doar pentru clienții din Statele Unite ale Americii. Eikon oferă acest tip de portiere pentru aproape orice fel de model sport: Chevrolet Camaro, Dodge Challenger, Corvette C7, Plymouth Prowler, Ford Mustang, etc.

Noul Corvette C8 este primul model ce poartă acest nume și are motorul amplasat central: propulsorul de 6,2 litri, care dezvoltă 502 cai putere și 637 Nm.  Acesta este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte și dublu ambreiaj. Noul Corvette este disponibil și în versiune decapotabilă.

Noul Chevrolet Corvette C8 Stingray măsoară 4.630 mm în lungime, fiind cu 137 mm mai lung decât generația pe care o înlocuiește. Și ampatamentul mașinii a crescut până la 2.723 mm, dar Stingray cel nou este cu 56 de milimetri mai îngust ca vechiul: 1.933 mm.

Noul Chevrolet Corvette C8 – informații și fotografii oficiale

via ams

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Second hand - Citroen C4 Cactus autoexpert.ro

Second Hand – Citroen C4 Cactus

Aspectul atipic și confortul desăvârșit te fac să te atașezi de el. Dar performanțele și finisajele lui C4 Cactus puteau fi mai

Scroll to Top