Lamborghini Aventador SVJ a ajuns pe internet înaintea prezentării oficiale

Lamborghini Aventador SVJ

Un dealer auto care comercializează mașini de lux tocmai a făcut publică prima imagine cu Lamborghini Aventador SVJ, deși mașina nu va fi prezentată înainte de sfârșitul lunii.

Dealer-ul auto H.R. Owen din Marea Britanie a postat pe contul de Instagram o fotografie cu viitorul hypercar care va fi lansat într-o ediție limitată. “Nu mai e mult până la prezentarea oficială la Monterey; iată o avanpremieră în exclusivitate”, este descrierea care însoțește fotografia.

Până acum, nu am văzut bolidul decât în fotografiile spion, purtând camuflajul alb-negru în timp ce testa pe circuit, iar acesta trebuia să rămână secret pentru următoarele zile.

Lamborghini Aventador SVJ

În comparație cu Aventador S, SVJ primește o bară redesenată cu prize de aer diferite. Apar admisii de aer noi pe capotă, dar și un eleron de dimensiuni generoase în partea din spate, construit din fibră de carbon. Aventador SVJ va primi tehnologia Active Aerodynamics a brand-ului Lamborghini, ALA 2.0, pentru o forță de apăsare superioară.

Un motor V12 de 6.5 litri, care se regăsește la toate modelele Aventador, va pune în mișcare și viitorul SVJ. Acesta va primi 760 de cai putere, cu 20 mai mult ca Aventador SV și cu 30 mai mult ca Aventador S. Nu pare o diferență prea mare, dar sistemul de aerodinamică activă îi va asigura un plus de agilitate semnificativ.

Lamborghini Aventador SVJ a reușit deja recordul de viteză la Nurburgring, rezervat mașinilor de serie, cu un timp de 6 minute, 44.95 secunde, depășind astfel, cu peste 2 secunde, deținătorul recordului anterior, Porsche 911 GT2 RS.

Adaugati comentariu