Lamborghini Huracan Sterrato: teaser pentru o versiune specială

Lamborghini pregătește o ultimă versiune specială pentru modelul Huracan înainte ca acesta să fie scos din producție: Sterrato – un supercar cu garda la sol mărită.

Lamborghini vrea să creeze o ultimă versiune specială pentru modelului Huracan. Numită Huracan Sterrato, aceasta va fi dedicată celor care vor să își scoată supercarul în afara drumurilor asfaltate.

Lamborghini Huracan Sterrato

Din primele imagini teaser publicate de constructorul italian se observă că Huracan Sterrato primește spoilere noi, jante de 20 inchi, gardă la sol mărită, lumini auxiliare LED și alte câteva accente dedicate excursiilor în natură. Sterrato nu va fi un offroader, ci un supercar crossover robust ce va putea ataca un drum de macadam.

Versiunea pentru excursii off-road va folosi, cel mai probabil, același motor V10 de 5.2 litri și tracțiune integrală.

Huracan este în oferta Lamborghini din 2014 și a fost produs în peste 20.000 de exemplare. Cea mai recentă versiune prezentată a fost Huracan Tecnica. Huracan Tecnica are nevoie de 3,2 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră, iar de la 0 la 200 km/oră sunt necesare 9,1 secunde. Modelul este echipat cu anvelope semi-slick Bridgestone Sport, iar jantele au un diametru de 20 inchi. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 325 km/oră.

Via Lamborghini

Adaugati comentariu