Lamborghini Huracan Tecnica: versiune nouă pentru supercarul italian

Lamborghini a prezentat o versiune mai pură a modelului Huracan numită Tecnica. Aceasta va rivaliza direct cu modelul Porsche 911 GT3.

Lamborghini Huracan Tecnica este o versiune dedicată atât uzului pe drumurile publice, dar și pentru circuit. Este o variantă mai pură a modelului italian ce folosește propulsia spate și sistem de direcție integrală.

Lamborghini Huracan Tecnica

Puterea este furnizată de cunoscutul propulsor V10 de 5,2 litri, aspirat natural, ce produce 640 CP, cu 30 CP mai mult față de modelul Huracan Evo. Cuplul maxim este de 565 Nm. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze automată cu două ambreiaje și 7 trepte.

Pentru a accelera de la 0 la 100 km/oră, Huracan Tecnica are nevoie de 3,2 secunde, iar de la 0 la 200 km/oră sunt necesare 9,1 secunde. Modelul este echipat cu anvelope semi-slick Bridgestone Sport, iar jantele au un diametru de 20 inchi. Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 325 km/oră.

Noua variantă a supercarului Huracan este integrată în gamă între modelele Huracan Evo și varianta hardcore Huracan STO. Noul model are o greutate totală de 1379 kilograme, cu 10 kg mai puțin față de Evo RWD. O aripă aerodinamică spate oferă cu 35% mai multă apăsare față de varianta Evo.

Via Lamborghini

Adaugati comentariu