Lamborghini Huracan Sterrato – versiune offroad pentru supercarul italian

La doar câteva zile după prezentarea modelului Porsche 911 Dakar, Lamborghini vine cu propria versiune crossover pentru modelul Huracan.

Lamborghini Huracan Sterrato este ultima versiune a supercarului cu motor V10 înainte de lansarea viitoarei generații plug-in hybrid în 2024. Sterrato este o versiune off-road pentru supercarul italian, Lamborghini confirmând trendul început de Porsche cu modelul 911 Dakar.

Lamborghini Huracan Sterrato

Anunțat de un teaser publicat în vara acestui an, noul Lamborghini Huracan Sterrato va debuta la Miami Art basel. Supercarul cu tracțiune integrală a primit o gardă la sol mărită cu 44 mm față de un Hyracan Evo normal, iar suspensia are o cursă mai mare (+30 mm pe puntea față și +34 mm pe puntea spate). Avem protecții suplimentare pe aripi și spoilere și scuturi amplasate sub mașină.

Puterea este furnizată de clasicul motor V10 de 5,2 litri ce oferă 610 CP și 560 Nm prin intermediul unei cutii de viteze automate cu două ambreiaje și 7 trepte. Lamborghini Huracan Sterrato poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,4 secunde și poate atinge o viteză maximă de 260 km/oră.

Vor fi produse doar 1499 exemplare începând din luna februarie 2023. Primele unități vor fi livrate în a doua parte a anului viitor.

Via Lamborghini

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top