Lamborghini Sian Roadster: serie limitată la doar 19 exemplare

Lamborghini mărește gama hypercarului Sian cu o versiune Roadster decapotabilă produsă în serie limitată.

Lansat în toamna anului trecut, hypercarul Sian impresionează prin motorul V12 de 6.5 litri ce dezvoltă 785 CP și 720 Nm. Cu un design agresiv, în stil Lamborghini, modelul Sian integrează și tehnologie mild-hybrid folosind un sistem la 48V ce aduce 34 CP suplimentari pentru un total de 819 CP.

Pentru a completa gama, Lamborghini prezintă acum și versiunea Sian Roadster. Aceasta renunță la plafon pentru o experiență unică pentru cel de la volan și pasagerul său.

Roadsterul modelului Sian folosește același sistem de propulsie format din motor V12 și unitate mild-hybrid ce în total oferă 819 CP. Noul hypercar poate accelera de la de 0 la 100 km/oră în 2.9 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă depășește 350 km/oră.

Dacă varianta Coupe a modelului Sian va fi produsă în 63 de exemplare, Roadsterul va fi și mai exclusivist doar 19 unități urmând a fi fabricate. Conform Lamborghini, toate au fost rezervate deja.

Modelul poate fi personalizat prin intermediul diviziei Lamborghini Ad Personam. De exemplu, modelul de prezentare este vopsit în nuanța Blu Uranus, culoare specială accesibilă doar prin divizia de personalizare.

Via Lamborghini

Adaugati comentariu