Land Rover Defender 110, cascador pentru 007 (video)

Land Rover Defender 110, cascador pentru 007

Land Rover ține să demonstreze capacitățile noului Defender 110 inclusiv sub bagheta maestrului spion 007. Compania britanică a colaborat și cu cel mai recent blockbuster James Bond, No Time to Die.

Noul film cu 007 – No Time to Die – este cel de-al 25 episod cinematografic al francizei cu James Bond, creată de scriitorul Ian Fleming. Blockbuster-ul este programat să apară la noi pe data de 10 aprilie. În rolul agentului titular se află actorul britanic Daniel Craig. Este a cincea sa apariție – și aparent va fi și ultima. Așa cum ne-am obișnuit, spionul britanic va avea parte de mai multe modele de la Aston Martin. În No Time to Die, acestea vor fi un clasic DB5, un „youngtimer” V8 Vantage din anii ’80 și modernele DBS Superleggera plus Valhalla.

Land Rover Defender 110, cascador pentru 007

Totuși, producătorul insular nu va avea exclusivitate. Ca întotdeauna, există implicare și din partea Jaguar Land Rover. Una tradițională, deoarece LR și EON Productions colaborează la filmele cu James Bond încă din 1983. Pe atunci, un Range Rover Convertible apărea în filmul Octopussy. Anul acesta vom vedea în No Time to Die nu mai puțin de 10 vehicule Defender 110. Plus mai multe Range Rover Sport SVR, Land Rover seria III și Range Rover Classic.

Land Rover Defender 110, cascador pentru 007

Pentru a se ridica la înălțimea agentului 007, specificațiile vehiculelor Defender 110 utilizate în film au fost regândite de echipa de designeri de la Land Rover. Și au avut parte de un pic de ajutor din partea specialistului de efecte speciale și vehicule de acțiune Chris Corbould. Toate vehiculele Defender 110 care apar în pelicula cu 007 au venit direct de la fabrica companiei din Nitra, Slovacia. Acestea sunt bazate pe versiunea „X Black Santorini” – și au numeroase detalii negre, jante de 20 inch cu finisaj complementar și anvelope off-road.

Adaugati comentariu