Legea-i lege doar pentru unii. Fiul lui Liviu Dragnea se laudă că a încălcat regulile de circulație

Fiul lui Liviu Dragnea

A mers cu peste 300 km/h pe autostradă, a rulat cu 130 km/h prin București, a trecut pe roșu și a dat mită ca să scape de sancțiune. Fiul lui Liviu Dragnea este pasionat de mașini și s-a lăudat pe un formul de specialitate cu episoadele în care și-a bătut joc de regulile de circulație.

Digi24 l-a identificat pe Dragnea junior sub username-ul „xht20” pe formulul 4tuning. Posesor de Volkswagen Golf R tunat, cu 776 de cai putere, de Audi S3, Audi A8, Skoda Octavia RS și BMW X5 și BMW Seria 7, Valentin-Ștefan Dragnea a povestit, sub protecția anonimatului, pe forum, cum și-a bătut joc de regulile de circulație de când și-a luat permisul.

Mai mult, anul trecut, tatăl său a plecat la mare cu un BMW Seria 7, care îi aparține juniorului. Acesta plătite 130.000 de euro în 2016 pentru limuzina cu motor de 3.0 litri și 320 de cai putere.

Circ în trafic – Cu ce mașină s-a dus Liviu Dragnea să se predea?

Autoritățile au descoperit ulterior că mașina cu numărul de înmatriculare TR 37 HXJ nu avea Inspecția Tehnică Periodică efectuată. “Fiul meu o să primească amendă, să se învețe minte”, spunea atunci liderul PSD despre fiul său care avea o serie de antecendente: în 2009, rămăsese fără permis pentru că ignorase culoarea roșie a semaforului.

Amendă a primit fiul lui Liviu Dragnea și pentru că nu purta centura de siguranță. Pentru această contravenție, fiul lui Dragnea are șase amenzi la activ.

Sunt însă, multe alte fapte pentru care Dragnea junior a scăpat fără vreo sancțiune și asta pentru că – povestește chiar el pe forum – s-a înțeles cu polițistul. S-a întâmplat de cel puțin două ori, după ce a fost tras pe dreapta pentru că trecuse pe roșu. Postările de pe forum sunt din urmă cu câțiva ani, dezvăluie Digi24.

Hxt20, user-ul în spatele căruia – scrie Digi24 – se află tânărul Dragnea, povestește și cum a rulat cu 320 km/h pe Autostrada București-Pitești, la volanul unui Lamborghini Gallardo LP 570-4 SuperLeggera, un hypercar care ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde. Tot el dezvăluie că a mers cu 255 km/h cu un BMW E70 X5 modificat.

Sursă foto: Playtech.ro.

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top