Lexus LC Convertible Regatta Edition: serie limitată pentru modelul cabrio

Lexus prezintă o ediție specială pentru modelul LC Convertible. Numită Regatta Edition, versiunea specială are detalii inspirate din lumea nautică.

Începând cu 5 august, versiunea decapotabilă a modelului Lexus LC poate fi comandată. Primele exemplare vor fi livrate în această toamnă.

Pentru primii clienți, Lexus a pregătit și o surpriză: o ediție specială de lansare numită Regatta Edition. Seria limitată va fi disponibilă cu o culoare specială pentru caroserie și un interior finisat în piele albă cu accente de design inspirată din lumea ambarcațiunilor de lux.

Culoarea exterioară este Structural Blue, o culoare specială dezvoltată doar pentru modelul LC ce folosește cele mai avansate tehnologii din lumea vopselurilor pentru a replica tonurile intense din natură. Culoarea folosește microparticule în pigment ce reflectă lumina pentru a scoate în evidență liniile caroseriei.

Lexus LC Convertible

Soft-top-ul din material textil este finisat în culoarea Marine Blue. La interior contrastul dintre albastru și alb asigură atmosfera inspirată de iahturile de lux.

Modelul Lexus LC Convertible Regatta Edition va fi produs în serie limitată.

Via Lexus

Adaugati comentariu