Lia Olguța Vasilescu – noul ministru al Transporturilor

Lia Olguța Vasilescu - noul ministru al Transporturilor

Update 20 noiembrie

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că numește șase dintre propunerile de miniștri anunțate de premierul Viorica Dăncilă. A refuzat însă două propuneri: Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare.

 

Şedinţă importantă luni, la PSD. Comitetul Executiv s-a reunit și remanierea Guvernului a fost supusă la vot, ministru cu ministru.

Lucian Șova pleacă de la Ministerul Transporturilor și va fi înlocuit de Lia Olguța Vasilescu.

Ministerul Transporturilor este o instituție de bază când vine vorba de dezvoltarea economică a acestei țări. Gestionează printre altele și marile proiecte de infrastructură fără de care România nu poate să evolueze.

Și pănă la acest moment niciun ministru al Transporturilor nu a reușit să inaugureze un proiect major de infrastructură atât de necesar  la acest moment.

Conform CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputaților noul ministru al Transporturilor a absolvit în 1997 Facultatea de Litere și Istorie a Universitatii din Craiova, Specializarea romana- italiana. Lia Olguța Vasilescu este membru fondator Partidul Romania Mare și președinte al oraganizației PSD Craiova.

A ocupat până acum poziția de ministru al Ministerului Muncii și Justiției Sociale

Adaugati comentariu