LIVE Frankfurt 2019 – Byton M-Byte

Producătorul chinez Byton a adus la Salonul Auto de Frankfurt versiunea de serie a modelului M-Byte.

După ce la începutul anului, constructorul chinez Byton a prezentat conceputl M-Byte, la salonul auto de la Frankfurt a prezentat versiunea de serie a SUV-ului electric.

Versiunea de serie păstrează o mare parte din elementele de design și echipările prezentate pe concept, inclusiv enormul display interior cu o diagonală de 48 inch, acesta fiind cel mai mare display folosit pe un automobil de serie.

Conceptul Byton M-Byte

Ecranul acoperă toată lungimea parbrizului și este controlat prin intermediul unui alt display amplasat chiar pe volanul modelului Byton M-Byte. Un alt treilea display de 8 inch este amplasat între cele două scaune in față.

Byton M-Byte va fi disponibil în două versiuni de motorizare. Prima dintre ele are un singur motor electric amplasat pe punte spate și oferă 272 CP, în timp ce versiunea mai puternică folosește două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte pentru o putere totală de 408 CP. Versiunea de bază folosește o baterie cu o capacitate de 72 kWh ce oferă o autonomie de 360 km, iar versiunea de top are o baterie de 95 kWh pentru o autonomie de 435 km.

Byton vrea să înceapă comercializarea noului model inițial pe piața din China începând cu anul 2020, iar în Europa vânzările vor debuta în 2021. Prețul de bază pentru piețele europene a fost anunțat la 45.000 euro.

Adaugati comentariu