LIVE Frankfurt 2019 – Noul BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe (5)

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe a sosit la Frankfurt. Este cel mai nou membru al familiei Seria 8, în care îl așteptau deja versiunile Coupe și Cabrio.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupe vine cu o parte frontală preluată de la celelalte două versiuni ale gamei Seria 8, dar totul se schimbă în zona montanților față. Din profil însă, forma alungită diferențiază noul Gran Coupe de celelalte versiuni. Aripile spate sunt mai proeminente, linia acoperișului este mai înaltă, ceea ce se traduce prin mai mult spațiu la cap, iar luneta este mai înclinată, pentru a asigura o deschidere mai largă a portbagajului de 440 de litri.

BMW Seria 8 Gran Coupe (7)

Test drive BMW M850i – Pact cu diavolul

Partea posterioară este individualizată de stopurile LED cu dispunere orizontală, extinse mult către flancuri și de evacuarea dublă cu formă trapezoidală.

Gran Coupe-ul Seria 8 primește uși, acoperiș și capotă din aluminiu, iar capacul portbagajului este din plastic. Tunelul central este construit din plastic ranforsat cu fibră de carbon. În consecință, versiunea cu patru portiere este cu doar 70 de kilograme mai grea decât coupe-ul.

BMW Seria 8 Gran Coupe (4)

Patru versiuni vor fi disponibile în momentul lansării: BMW M850i xDrive Gran Coupe cu motor V8 de 4,4 litri de 530 CP, BMW 840d xDrive Gran Coupe cu 320 CP, BMW 840i Gran Coupe, cu motor pe benzină și 340 CP și BMW 840i xDrive Gran Coupe cu aceleași cifre. Toate propulsoarele sunt conforme cu standardul de poluare 6d-TEMP și sunt cuplate la o transmisie automată Steptronic Sport cu opt rapoarte.

Mai multe despre noul Seria 8 Gran Coupe, aflați aici >>>

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top