LIVE Frankfurt 2019 – Opel Corsa și Opel Corsa-e

Opel a adus la Salonul Auto de la Frankfurt noua generație a modeului Corsa, dar și mult așteptata versiune electrică a modelului de clasă mică.

Pe standul producătorului german, atracția principală a fost noul Corsa-e. Este primul model full-electric produs de Opel, iar interesul pentru acest automobil este mare. Noul model electric folosește platforma noii generații Corsa și are sub capotă un motor electric de 136 CP și 260 Nm.

Mașina accelerează de la 0 la 50 km/h în 3.1 secunde și are nevoie de 8.1 secunde pentru a ajunge la 100 km/h. Bateria are o capacitate de 50 kWh îi asigură o autonomiede 340 de kilometri, conform standardului WLTP.

Opel a anunțat deja prețurile în România pentru noul model Corsa-e, acesta având un preț de pornire de 29.600 euro fără subvenția de la stat.

În imaginile surprinse la standul Opel se remarcă display-ul central folosit în loc de ceasurile clasice, dar și selectorul cutie de viteze similar cu cele folosite de celelalte modele din grupul PSA.

Noul Opel Corsa – informații și fotografii oficiale

Alături de Corsa-e, la standul Opel publicul a putut admira și versiunea cu motor termic a noii generații Corsa. Noul model va fi disponibil cu motorizări pe benzină cu puteri între 75 și 130 CP și o unitate diesel de 100 CP. Noua generație Corsa folosește platforma CMP (Common Modular Platform) a grupului PSA Peugeot-Citroen.

Adaugati comentariu