LIVE Frankfurt – Noul Hyundai i10

Hyundai i10 (2)

Noul Hyundai i10 atrage priviri la Salonul Auto de la Frankfurt. Mai jos, mai lat și cu jante de 16 inci, i10 este pregătit pentru aventuri urbane.

Viitorul posesor de i10 poate alege una dintre cele 10 culori disponibile, dar și o caroserie în două culori. 22 de combinații sunt disponibile în total.

Hyundai i10 (5)

Cabina vine cu finisaj tridimensional tip fagure de miere, cu patru combinații de nuanțe și cu ecran tactil de 8 inci, cel mai mare din clasa mică.

Portbagajul lui i10 oferă 252 de litri pentru bagaje. Pe lista de opționale se regăsește și o cameră de marșarier. Mașina poate fi comandată cu pachetul de siguranță și asistență Hyundai SmartSense.

Hyundai i10 (1)

Gama de motorizare cuprinde două motoare în momentul lansării: o unitate de 1.0 litru MPi cu 3 cilindri, 67 de cai putere și 96 Nm, dar și motorul de 1,2 litri MPi cu 4 cilindri, 84 de cai putere și 118 Nm. Motoarele pot fi cuplate la o transmisie manuală cu cinci trepte sau la o transmisie automată cu cinci trepte. Sistemul Idle Stop and Go, care asigură un plus de eficiență, este în echiparea standard.

Mai multe despre noul Hyundai i10, aflați aici >>>

Adaugati comentariu