Logan Stepway – Cum va arăta viitorul model și când poate fi comandat?

Logan Stepway (1)

Dacia pregătește o surpriză fanilor brand-ului! Logan Stepway e pe drum! Cum va arăta sedanul de la Dacia, care se comercializează la nivel global cu logo-ul Renault?

Renault Logan Stepway este mașina la care românii pot doar să viseze! Modelul este rezervat piețelor din America de Sud, dar și celei din Rusia. Un site brazilian a făcut publice primele imagini cu limuzina în versiune Stepway, surprinsă pe o platformă, acoperită parțial de o prelată, dar și o serie de randări digitale.

Logan Stepway (3)

Logan Stepway primește motor 1.6 SCe, aspirat, cu 118 cai putere, cuplat la o transmisie automată CVT. Sedanul cu veleități de off-roader va veni cu un look care îi confirmă natura aventuroasă. Mașina va primi  o gardă mai mare la sol, o bară față redesenată, mai robustă, un scut în partea din spate și protecții din plastic proeminente pe aripi.

„Nu cumpărați Dacia Logan rulată!” Nemții avertizează

În Brazilia, modelul va veni cu o altă denumire față de cea cu care este comercializat în Rusia. Renault încă nu a făcut public numele mașinii. Noua versiune se va poziționa deasupra sedanului convențional, cu liniile de echipare Life, Zen și Intense.

Logan Stepway (4)

În versiune standard, viitorul model va fi echipat cu sistem de control electronic al stabilități și control al tracțiunii. Limuzina Stepway va fi prezentată în toamnă și va putea fi comandată pe piețele selecționate începând cu finele acestui an.

La ora actuală, există, în gama Dacia comercializată în România, o versiune Logan Stepway,dar este vorba despre Logan MCV Stepway, pe care l-a testat și echipa AutoExpert, cu preț de pornire de 12.600 de euro.

Logan Stepway (2)

Citește și:

Posesorii de Dacia, Renault și Nissan, avertizați de Uniunea Federală a Consumatorilor

Adaugati comentariu