Los Angeles LIVE: Conceptul BMW Vision iNEXT – Detalii și fotografii noi

Conceptul BMW Vision iNext (4)

Conceptul BMW Vision iNEXT reprezintă perspectiva constructorului german premium asupra mobilității din viitor. Vision iNEXT integrează domeniile strategice vizate de companie: condus autonom, conectivitate, electrificare și servicii (ACES).

Conceptul BMW Vision iNext, prezentat în septembrie, le oferă celor aflați la bord posibilitatea de a alege cum își petrec timpul. Vehiculul electric a fost conceput ca un spațiu mobil de relaxare, care oferă ambianța de “boutique pe roți”.

Conceptul BMW Vision iNext (14)

Linii pure desenează cabina lui iNEXT, în care accentul cade pe materiale și culori. Combinația de stofă și lemn creează o atmosferă sofisticată, individualizată de nuanțe calde, cum ar fi nude Purus Rose, maro și bej. Un Mystic Bronze metalizat, cu accente strălucitoare, le scoate în evidență prin contrast.

Bancheta este îmbrăcată în stofă Enlighted Cloudburst de culoare gri petrol, cu țesătură Jacquard, care se extinde asimetric peste zona de ședere și spre panoul lateral.

Conceptul BMW Vision iNext (16)

BMW implementează în noul său vehicul electric autonom tehnologia Shy Tech, care are la bază ideea funcțiilor vizibile doar atunci când sunt necesare sau la cererea celor aflați la bord. Dispar astfel ecranele și butoanele văzute la conceptele rivalilor, pentru că la Vision iNEXT, comenzile pot fi date cu ajtuorul unor suprafețe îmbrăcate în materiale cum ar fi lemn sau stofă.

Conceptul BMW Vision iNext (13)

Partea frontală primește o abordare nouă a ideii “four eyed”, dar farurile sunt acum extrem de înguste. Pabrizul este extins către acoperiș, subliniind ideea de continuitate și de spațiu aerisit în cabină. Conceptul prezintă camere video în loc de oglinzi retrovizoare. În partea posterioară, atrag atenția stopurile înguste și difuzoruliluminat, inspirat de mașinile de curse, pentru o aerodinamică superioară și, în consecință, pentru o autonomie mai bună.

Conceptul BMW Vision iNext (8)

Exteriorul conceptului vine cu un limbaj nou de design, cu suprafețe cu muchii dure.și curbe cursive pe flancuri, un design pus în evidență de culoarea Liquid Grevrose Copper, ale cărei nuanțe oscilează între cupru cald și trandafiriu întunecat.

BMW iNEXT în versiune de serie va intra în producție la uzina din Dingolfing, în 2021.

Adaugati comentariu