Lucrări de întreținere la peste 40 de drumuri naționale!

Semafor lucrări de întreținere

CNADNR efectuează lucrări de întreținere la peste 40 de drumuri naționale, în luna iulie. Traficul întinde la maximum nervii șoferilor.

În ultima perioadă, pare că toate lucrările de întreținere și reabilitare se desfășoară fix în cea mai aglomerată perioadă a anului, când toată lumea se află în concedii. La munte, la mare și-n orice împrejurare, pe drumuri naționale (rima n-a fost intenționată) se execută diverse lucrări de reparații care restricționează și congestionează traficul.

Și nu vă temeți: nimeni nu scapă! Fie că aveți drum prin vest, centru, sud sau est, va trebui să vă înarmați cu multă răbdare, pentru a trece cu bine de blocajele cauzate de lucrări. Semafoarele sau muncitorii vor avea grujă să devieze traficul pe o singură bandă de mers, timp de maximum două săptămâni, cât va dura fiecare lucrare.

Totuși, CNADNR a stabilit, împreună cu Poliția Rutieră și un program care să nu afecteze atât de mult circulația mașinilor: de luni până joi, între orele 09.00 și 17.00 și vineri, între 09.00 și 12.00. În week-end, se va lucra numai dacă va fi absolut necesar.

Dar dacă porțiunile în cauză sunt oricum restricționate pentru câteva zile, nu văd cum ar ajuta acest program circulația. Aș fi preferat să se lucreze non-stop, în ture, ca totul să ia sfârșit mai repede. CNADNR spune că nu se poate lucra noaptea, din cauză de siguranță și calitate. Ok, dar se înserează la ora 20.00! De ce se încheie programul la 17:00?

Lista drumurilor afectate de aceste lucrări de întreținere poate fi consultată în fotografiile atașate, sau pe site-ul CNADNR.

Lucrari de intretinere Lucrari de intretinere

Via: FloteAuto

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top