Machete Auto de cea mai bună calitate

machete

Istoria mașinilor modelate la scară datează de la sfârșitul secolului al XIX-lea, această pasiunea apărând aproape în același timp cu inventarea mașinii. Așa cum copiilor le plăcea să se joace cu modele de trenuri în secolul al XIX-lea, cererea de modele în miniatură ale celor mai recente inovații tehnologice pentru adulți a fost rapid asimilată de producătorii de jucării.

În ultimii 120 de ani, milioane de copii au deținut aceste replici la scară redusă ale mașinilor pentru adulți, fie pentru a se juca acasă, fie pentru a le păstra ca adulți, în colecții inedite. Multe modele timpurii încă există, păstrate cu grijă de către colecționari.

Site-ul magazinulcolectionarului.ro oferă o gama vastă demachete de orice fel, printre care și machete auto.

Gama lor de machete auto oferă o adevărată istorie în miniatură a diferitelor tipuri de autoturisme fie contemporane sau clasice, iar cumpărătorii pot alege dintre cele mai renumite mașini precum Ferrari, Porsche, Skoda, Subaru, Jaguar sau Chevrolet!

Primii producători de mașini modelate la scară au fost Meccano și Corgi. Modelele timpurii erau destul de simple și constau dintr-o caroserie mică de mașină sau un camion cu roți, dar nu aveau detalii interioare. Modelele au fost realizate fie dintr-un aliaj de plumb, fie dintr-un aliaj de zinc. Modelele foarte timpurii au căzut adesea victimele deteriorării cauzate de impuritățile din aliaj, care a dus la crăparea sau sfărâmarea carcasei. Acesta este motivul pentru care este extrem de rar să găsim modele de machete de dinaintea de cel de-al Doilea Război Mondial în stare bună.

Mașina în miniatură este un simbol al copilăriei noastre, la fel că tricicleta sau primul nostru tren de jucărie.

A apărut în 1897, când casa Rossignol a inventat și fabricat primul model de automobil, care funcționa pe abur. Creată de Charles-Jacques Rossignol, această companie a fost numită Toys Rossignol, cu inițialele CR, pentru Charles Rotel, unul dintre inventatorii de jucării ai brandului, și a comercializat multe alte jucării, precum mașini, bărci, avioane și carusele.

Vânzările de mașini machete au început să scadă la începutul anilor 1970 și la sfârșitul anilor 1980. Companii de top, inclusiv Dinky, Corgi și Matchbox, au dat faliment în câțiva ani. Cu toate acestea, Mattel a cumpărat Matchbox la mijlocul anilor ‘90 și a rebranduit gama cu gama de succes „Hotwheels” la scară 1:64.

Astăzi, modelele de mașini sunt înlocuite treptat de modele cu telecomandă și alte jucării populare în rândul copiilor. Din fericire, colecționarii au preluat acest hobby, cu multe modele vintage care ne duc înapoi în copilărie sau pentru a realiza visul de a deține o mașină scumpă pe care nu am putea spera niciodată să o conducem în realitate! Producătorii concurează în prezent pentru a produce modele din ce în ce mai realiste, care sunt atât de convingătoare încât este aproape imposibil să spunem dintr-o fotografie că nu ne uităm la un lucru real.

Gama demachete auto nu este destinată doar copiilor, deoarece unele dintre acestea pot costa o adevărată avere, mai ales dacă le crește valoarea în timp.  Magazinul magazinulcolectionarului.ro oferă o gamă vastă de astfel de machete, la prețuri avantajoase, iar transportul este efectuat în cel mai scurt timp posibil!

Adaugati comentariu