Maserati devine partener la Rolex Monte-Carlo Masters

Maserati devine unul dintre sponsorii principali la Rolex Monte-Carlo Masters 2022, un important turneu de tenis găzduit de Principatul Monaco.

Maserati va fi partenerul pentru transport al turneului, jucătorii de tenis și oficialii urmând să se deplaseze cu modele din gama constructorului italian. Acordul de sponsorizare dintre Maserati și Rolex Monte-Carlo Masters va amplifica imaginea mărcii în fața unui public internațional, la unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din circuit, un eveniment recunoscut la nivel internațional ca un reper pentru eleganță în cel mai pur stil al tenisului.

Maserati și Monte-Carlo Masters

Maserati va fi sponsorul Rolex Monte-Carlo Masters, primul turneu european din seria ATP Tour Masters 1000. Ediția din acest an va avea loc în perioada 9-17 aprilie, cu participarea elitei tenisului mondial. La ediția de anul trecut, turneul a fost câștigat de Stefanos Tsitsipas. Turneul de la Monte-Carlo este organizat încă din 1968 și se desfășoară pe zgură.

Marca Maserati va fi prezentă cu cele mai noi modele din gama sa și ca mașină oficială, cu o flotă dedicată pentru deplasarea jucătorilor și a oaspeților.

Via Maserati

Adaugati comentariu