Maserati Ghibli și Quattroporte în versiune Trofeo de 580 CP

Maserati mărește gama de modele performante ce poartă logo-ul Trofeo. Pe lângă Levante, motorul V8 de 580 CP este acum disponibil și pe Ghibli și Quattroporte.

Maserati a mărit gama modelelor performante Trofeo. Pe lângă actualul SUV Levante Trofeo, Maserati a adăugat versiuni performante și în gama modelelor Ghibli și Quattroporte.

Astfel, cele două modele sedan primesc motorul V8 twin-turbo de origine Ferrari cu o capacitate cilindrică de 3.8 litri ce dezvoltă 580 CP la 6.750 rpm și un cuplu maxim de 730 Nm între 2.250 și 5.250 rpm. Transmisia este asigurată de cutia automată ZF cu opt trepte. Puterea este transmisă către punte spate.

Echipat cu motorul V8, modelul Maserati Ghibli Trofeo poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.3 secunde, iar Quatroporte Trofeo are nevoie de 4.5 secunde.

Viteza maximă ce poate fi atinsă este de 326 km/oră. Noul Maserati Ghibli Trofeo intră în competiție cu modele ca Mercedes-AMG C63.

Maserati a adăugat și modul de condus Corsa pentru cele două sedan-uri performante. Modul Corsa permite un răspuns mai rapid al pedalei de accelerație, coborârea și întărirea suspensiei, precum și limitarea intervenției sistemelor electronice. Modul include și o funcție Launch Control.

Via Maserati

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top