Maserati GranTurismo electric: primele imagini cu prototipul camuflat

Maserati a publicat câteva imagini cu prototipul camuflat al noului model GranTurismo electric. Modelul sportiv va fi primul automobil 100% electric produs de Maserati.

Anul trecut, Maserati a publicat un teaser cu noua generație a modelului GranTurismo. Noul model va fi lansat oficial în acest an și va primi și o versiune 100% electrică.

GranTurismo va fi primul Maserati electric

Maserati a dat publicității primele imagini cu prototipul camuflat surprins pe străzile din Modena. Fără a da detalii despre partea tehnică și purtând un camuflaj complet, prototipul din imagini nu lasă prea multe la vedere. Noul Maserati GranTurismo păstrează însă silueta agilă a predecesorului său, precum și linia de coupe veritabil.

Noul model pară să se inspire din conceptul Alfieri, concept prezentat în 2016. Maserati mai spune că lucrează la un sunet distinct pentru modelul electric.

Producția actualei generații Maserati GranTurismo a fost oprită la finalul anului 2019 cu o ediție specială vopsită într-o schemă de culori specială. Caroseria ultimului GranTurismo a fost vopsită în trei nuanțe de culoare: albastru, negru și gri. Partea din față a primit nuanța albastră, iar în spate modelul devine gri. Ultimul exemplar GranTurismo a primit jante de 20 inch.

Maserati GranTurismo a fost lansat în 2007 la Salonul Auto de la Geneva. Compania italiană a vândut 40.000 exemplare din care 28.905 au fost versiune coupe GranTurismo și 11.715 GranCabrio.

De curând, Maserati a mai anunțat că își modernizează uzina de la Torino pentru a putea pregăti intrarea în producție a noilor modele, inclusiv versiuni mild hybrid pentru Ghibli și Levante.

Primele imagini cu modelul Maserati Grecale

Via Maserati

Adaugati comentariu