Noi imagini teaser cu SUV-ul Maserati Grecale

Maserati a publicat două imagini cu noul SUV-ul Maserati Grecale în versiune camuflată.

Cu ocazia vizitei lui Carlos Tavares, CEO-ul grupului Stellantis și a președintelui John Elkan la uzina mărcii Maserati din Modena, cei doi oficiali ai grupului au avut ocazia să testeze noul SUV al mărcii Maserati.

Maserati Grecale se pregătește de lansare

Maserati Grecale va fi noul model SUV din gama constructorului italian, urmând să fie introdus în gamă sub actualul model Levante. Este dezvoltat pe arhitectura modelului Alfa Romeo Stelvio și va fi produs la uzina grupului din Cassino, acolo unde sunt produse modelele Alfa Romeo Stelvio și Giulia.

Maserati a mai publicat anterior un set de imagini teaser cu modelul Grecale, dar acesta era surprins în mișcare, fără prea multe detalii. De data aceasta, în ciuda camuflajului puternic, se pot distinge o serie de elemente ale viitorului model.

Conform unor prime informații neoficiale, modelul Grecale va folosi un motor V6 biturbo pentru verisunea de top și propulsorul 2.0 turbo de 280 CP pentru celelalte variante. Este posibil ca Grecale să primească și o versiune electrică.

Brandul italian de lux spune că modelele SUV vor constitui 70% din vânzările mărcii până în 2025, în timp ce sedanurile vor alcătui 15%, iar modelele sport 5%.

Maserati va lansa noul model SUV până la finalul anului 2021.

Via Maserati

Adaugati comentariu