Maserati Grecale, ultimele teste înainte de lansare

Italienii de la Maserati fac ultimele reglaje înaintea lansării noului model SUV: Grecale. Acesta trece prin testele la temperaturi joase efectuate în nordul Europei.

Maserati a publicat un set de imagini cu noul SUV Grecale în timpul testelor la temperaturi joase efectuate în Suedia. Inginerii mărcii italiene fac ultimele reglaje ale noului model înaintea lansării oficiale din această primăvară.

Maserati Grecale – ultimele reglaje înaintea lansării

Lansarea modelului Maserati Grecale a fost amânată, ea fiind prevăzută inițial pentru luna noiembrie 2021, dar criza semicondctorulor i-a facut pe italieni să amâne prezentarea.

Până când vom vedea modelul Grecale, Maserati a publicat un set de imagini din timpul testelor din Suedia. Prototipul camuflat este pus la încercare pe zăpadă și gheață, inginerii efectuând ultimele reglaje. În timpul testelor din Suedia, temperaturile au scăzut și până la -30 grade Celsius.

Viitorul model Grecale va utiliza motorizări din cadrul grupului FCA. Cel mai probabil, vom vedea unitatea V6 biturbo de 510 CP preluată de la Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, da și motorul 2.0 cu patru cilindri în variante de 200 și 280 CP. Maserati va oferi și o versiune plug-in hybrid a modelului Grecale ce folosește sistemul 4xe de la Jeep. Sistemul hybrid utilizează motorul 2.0 benzină asociat cu un motor electric.

Via Maserati

Adaugati comentariu