Maserati Levante Hybrid: SUV-ul italian primește motorizare mild-hybrid

Maserati a prezentat oficial versiunea mild-hybrid a SUV-ului Levante: motor pe benzină de 2.0 litri, compresor electric și sistem mild-hybrid la 48 V.

După ce a lansat o versiune mild-hybrid a modelului Ghibli, Maserati continuă electrificarea gamei de modele cu SUV-ul Levante. Noul model, numit Levante Hybrid, a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Maserati Levante Hybrid – motorizare mild-hybrid

Maserati Levante Hybrid combină motorul de 4 cilindri, 2 litri cu un sistem hibrid de 48 volți pentru a recupera energia în timpul decelerării și frânării. Sistemul mai utilizează un compresor electric numit eBooster. Mașina hibridă cântărește mai puțin decât echivalentul motorului cu 6 cilindri (atât diesel, cât și benzină).

Propulsorul mild-hybrid oferă 330 CP și un cuplu de 450 Nm, ceea ce permite modelului Levante Hybrid să accelereze de la 0 la 100 km/oră în 6 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 240 km/oră.

Versiunea de lansare introduce și o nouă nuanță de culoare pentru caroserie numită Azzuro Astro, disponibilă prin programul de personalizare Maserati Fuoriserie.

La prezentarea noului model a fost prezent și David Beckham, noul ambasador global al mărcii italiene.

Via Maserati

Adaugati comentariu