Mașinile de presă Land Rover trimise la Crucea Roșie Britanică pentru lupta împotriva coronavirus

Land Rover Defender 2020 Mașinile de presă Land Rover

Revista britanică CAR a publicat o fotografie emoționantă. Mașinile de presă Land Rover inclusiv 27 Land Rover Defender din noua generație au fost trimise Crucii Roșii Britanice pentru a sprijini lupta împotriva coronavirus. 

În ultimele săptămâni am apreciat ajutorul acordat de producătorii de automobile în lupta împotriva coronavirus. Deși mulți se luptă cu probleme mari cauzate de oprirea producției și trimiterea oamenilor în șomaj tehnic, au găsit totuși resurse de a sprijini pe cei care luptă în prima linie împotriva acestei epidemii care a cuprins lumea.

În România, Trust Motors, importator Peugeot, Citroen și DS Automobile în România a donat trei Peugeot Rifter la Institutul Matei Balș.

În Anglia, Land Rover a decis ca să aloce toată flota de presă Crucii Roșii Britanice. Astfel, toate mașinile de presă Land Rover, nu mai puțin de 160 unități, au fost alocate serviciilor de urgență.

Citește totul despre noul Land Rover Defender

Crucea Roșie Britanică a preluat 57 de mașini dintre care 27 Land Rover Defender din noua generație pentru a livra mâncare și medicamente pe teritoriul Marii Britanii.
Presa britanică a apreciat gestul făcut de la Land Rover de a reloca aceste mașini în lupta împotriva coronavirus.

Adaugati comentariu